Sweet Appetite

Eérste blog

Een tijdje geleden ontving ik een mail van Tamara. Zij wilde, als ceremoniemeester, een bruidstaart cadeau geven aan het bruidspaar Minke en Julian.

De bruidegom (chef-kok) zou verrast worden door Tamara haar “zelfgemaakte” bruidstaart; een toegetakelde slagroomtaart met extra glitters…Enkele minuten later werd de echte bruidstaart naar binnen gebracht. Tot grote opluchting van de bruidegom, zo begreep ik later van Tamara.
Ik heb helaas 🙂 geen foto’s van de gezichten van het bruidspaar, wel van de uiteindelijke bruidstaart …..

Het aankomen van de gasten had nogal wat haken en ogen; er was bijna geen plek voor hen geweest. In plaats van een prachtige zonnige herfstdag stak een hevige herfststorm de kop op. Waarbij de aangebouwde partytent (inclusief terrasverwarmers geplaatst naast bloemstukken en servies) opgetild werd door de wind. Helaas landde de tent niet in zijn geheel; doeken en constructie los van elkaar. Uiteraard bovenop de terrasverwarmer, een domino effect als gevolg. In lichtelijke paniek werden een aantal stoere mannen opgetrommeld om het geheel enigzins te herstellen. Met metalen kabels dit keer werd een deel van de tent opnieuw vastgezet.

Bij binnenkomst kregen de gasten een cupcake, uiteraard passend bij de bruidstaart…

Gelukkig stond bovenstaande toren en de bruidstaart binnen in het congrescentrum…. Omdat de eetbare orchideeën toch wel heel mooi waren een close-up

Minke en Julian, ondanks dat we elkaar door de verrassing niet ontmoet hebben; heel veel geluk samen! En Tamara, bedankt voor de bijzondere samenwerking!

Advertisements
This entry was published on October 25, 2009 at 11:37 pm and is filed under Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: